Ord om Mari-Ann

Anbefalinger fra private på coaching og workshops til Mari-Ann

Redskaber med hjem, som vil gavne mig

Kære Mari-Ann, Jeg vil bare lige sige 1000 tak for en meget givende og inspirerende workshop "Fra fastlåst til fri" i søndags.

Jeg har fået nogle gode redskaber med hjem, som vil gavne mig meget i de udfordringer og overbevisninger, som jeg står overfor i mit liv. 

Pas godt på dig selv og endnu en gang tak :-)

Trine W.

Fantastisk inspirator, budbringer
og storyteller

Tusind tak for en meget dejlig eftermiddag.
Mette og jeg er begge rigtig glade for det, vi fik med hjem! Du er en fantastisk inspirator, budbringer og storyteller!
Jeg beundre dit overskud og din evne til at trænge igennem.

Lone Z.K.

Jeg får oftere og oftere sagt
kærligt og ærligt nej

Siden "Så sig dog nej" workshoppen har jeg jævnligt tænkt på dig.

Mange tak for den rigtig gode dag med den rigtig gode inspiration. Jeg har læst min noter fra dagen igennem et par gang siden og har øvet mig i at anvende de gode tip fra workshoppen i min hverdag.

Jeg får oftere og oftere sagt kærlig og ærligt nej til min omgangskreds, særlig min datter og til min chef. MUS samtalen som du hjalp mig med at forbedrede på workshoppen gik godt dagen efter, så også mange tak for de støttende ord i den forbindelse.

Jeg er begyndt at forsøge at se mine overbevisning og tanker efter i sømmene, og jeg forsøger at stoppe med at slå mig selv oven i hovedet med diverse dumme ting.

Når det er svært at sige nej til sine børn?
Gang på gang blev der pillet
et lag af min usikkerhed 

Mari-Ann er en meget personlig, varm og professionel coach, der på en naturlig og behagelig måde, fik mig til at opdage mit rigtige jeg.

Jeg er blevet langt bedre
til at stå ved mig selv

I stedet for at fortrænge sider af min personlighed er jeg blevet mere autentisk og troværdig. Jeg er ikke længere så kritisk overfor mig selv, og jeg kan sætte grænser overfor andre. Det betyder, at jeg er langt mere afslappet og tror på, at jeg kan ting, som jeg før anså for at være udelukket.

Hvad er problemet?

Sådan kunne jeg beskrive mine møder med Mari-Ann.

Jeg har nu været der over flere omgange og jeg bliver gang på gang imponereret over at problemet aldrig ligger der hvor jeg tror det er.

Spotlampen bliver altid tændt et helt andet sted end der hvor jeg synes den skal tændes.

Lige meget hvor hårdt livet er, så findes der alltid en andet måde at se problemet fra. Så hvad enten du har behov af at se livet/problemet i et andet perspektiv eller bare trænger til at udfordre dine holdninger gennem mange år, kan jeg love dig at du får noget at arbejde med efter et møde. 

Så er du parat til at blive udfordret – prøv Mari-Ann, hun sætter kulørte farver på dine tanker.

Jesper P.

Historier og konkrete eksempler gav også rigtig meget
Øvelserne og interaktionerne var rigtigt gode.
De personlige historier og konkrete eksempler gav også rigtigt meget, for ellers ville HeartMath blot være en abstrakt idé.
Du tog os med på en rejse på en rigtig god måde.
Det er helt bestemt noget, som jeg vil fortælle mit team om. Jeg tror, at det vil være til stor hjælp for os.
(oversat fra engelsk)
Mohamed
Komme tilbage til eget center

Sidst på dagen er min energi helt i bund.

Jeg kan bruge teknikken fra HeartMath til at komme tilbage til mit eget center i stedet for at føle, at jeg er over det hele.

Jeg synes, det er rigtigt brugbart, og vil helt klart bruge det fremover.

(oversat fra engelsk)

Yunoal

Flytte fokus fra hjerne til hjerte

Udtalelse efter foredraget "Yes-en ny dag" på Zoom

Tusind tak for en inspirerende formiddag i går. Spændende at mærke den forandring, der sker ved at flytte fokus fra hjerne til hjerte. Jeg har brugt energien til at få et par kunder ind i min nye virksomhed. Det føltes helt naturligt at kontakte dem, og jeg fik hurtigt et positivt svar. Hvad mere kan man ønske sig. 

Jeg oplever dig tydelig og nærværende. Du kommer rigtig godt igennem med dit budskab. 

Britta Brandt

Startskuddet til et nyt og bedre liv
- Gaven fra livet

Efter længere tids ødelæggende stress og formørket livssyn besluttede jeg mig for at lægge min tilværelse om og var godt i gang, da lynet slog ned i form af en alvorlig diagnose. Jeg røg ud i mit livs værste krise og vidste hverken ud eller ind, følte det nærmest som om min hjerne var brændt sammen og var både angst og rådvild.

En workshop arrangeret af NytPerspektiv satte mig tilbage på sporet og leverede startskuddet og værktøjerne til at starte et nyt og bedre liv uden stress, søvnløshed og mindreværd.

Brugbare værktøjer til ændring af livsbegrænsende overbevisninger

Tak for en dejlig workshop. Jeg følte mig ført godt igennem dagen og har fået brugbare værktøjer til at ændre mine livsbegrænsende overbevisninger.

Jeg blev fanget af de mange historier og personlige beregning, som gjorde det nye stof let forståeligt.

Fredrik Ø.

Tør du være ærlig?
En passioneret og autentisk formidler

Mari-Ann er en passioneret og autentisk formidler. Kan anbefales :-) 

Dorte L.

Nye veje

Tak Mari-Ann, for nogle berigende timer i dit selskab. Dejligt at blive gjort opmærksom på nye vej til indre ro.

Anette R.

Selvværd

Jeg vil sige dig tusind tak for det 2 timer lange møde, hvor du virkelig har givet mig selvværd - det må jeg sige, du er fantastisk god til at gøre.

Dorte J.

Jeg er på vej til at blive den person
jeg i virkeligheden er

Jeg havde fuldstændigt glemt at lytte til min indre stemme og skelne mellem andres meninger og min egen.

Mit livs rejse

Mari-Ann har med sin store "værktøjskasse" hjulpet mig til at få en god indsigt i mit liv, hvem er jeg og hvordan bryder jeg mine mønstre i forhold til mig selv, min familie, kæreste og arbejdsliv.

Mit livs vendepunkt

Da jeg første gang henvendte mig til Mari-Ann for at høre, om hun kunne hjælpe mig med coaching, havde jeg det så dårligt, at jeg ikke vidste, hvordan jeg skulle komme videre. Tankerne kørte på højtryk døgnet rundt, min krop var meget stresset og jeg var fuldstændig handlingslammet.

Heldigvis sagde Mari-Ann ja, og det blev mit livs vendepunkt.

Praktisk coaching der rykker

Hvis jeg skal fortælle, hvad der har været vigtigst for mig, så er det Mari-Anns evne til at give tid, møde mig i min process og holde fokus på min ressourcer. Få mig selv til at se, at jeg er et nuanceret menneske med masser af potentiale, når jeg kigger efter.

Mere sikker på hvad jeg ønsker for mit liv

I want to extend my gratitude to you for the wonderful session that I had with you today.

I deeply appreciate your time and the gentle way that you lead me to find more certainty for what I want to do with my life in the future.

I am looking forward to following the next steps on my life journey by learning to use the techniques to connect my Heart and brain, and getting the instructions that is in-line with my highest potential.

Sending your much love and appreciation.

Ute Remdisch

>