Ord om Mari-Ann

Arbejdspladser siger om NytPerspektiv 

Man kan ikke gøre det meget bedre end kurset - kanon godt

Læs evalueringer fra et kursus over 4 enkeltdage i Psykisk arbejdsmiljø for hele plejepersonalet på et områdecenter i Hillerød.

*Et super kursus - ville ønske man havde længere tid

*Jeg har fået rigtig mange gode ting med mig i mit videre arbejde

*Bedre forhold til mine kollegaer - Følelsen af sammenhold

Vi bruger stadig det vi lærte i 2013

"Det må du gerne for vi fik meget ud af dagen og det der blev igangsat lever stadig og har selvfølgelig udviklet sig. Mange hilsner Steen"

Sådan skrev lederen fra Sydfyns el til mig i juni 2018, da jeg spurgte om jeg måtte bruge nedenstående tekst fra hans mail fra 2013:     

"Vi vil i denne uge følge op på dagen og afslutte det om det videre forløb, som du igangsatte.Som jeg har hørt det har alle haft en udbytterig dag med fint indhold. Det kan vi helt sikkert komme videre med.
Den facon og person du er passede godt til det og var medvirkende til, at vi nåede så langt. Det vil vi tage med til en anden gang."

Steen - Sydfyns El

Mari-Ann som undervisere
Tak for et lærerigt foredrag

Foredraget "Få det godt igen" åbnede mine øjne for konsekvenserne af brok på arbejdspladsen. Og jeg er blevet klogere på mig selv og hvordan jeg kan påvirke min arbejdsplads i en positiv retning.

Sara R. Andersen - Pædagogmedhjælper

Medarbejderudvikling og teambuilding

Mari-Ann er i besiddelse af en særdeles høj motivation og energi, har flair og talent for mange forskelligartede opgaver. Hendes engagement i medarbejderudvikling og teambuilding samt hendes værdifulde rolle som sparringspartner for ledelsen er bemærkelsesværdig.

Seco Tools A/S

Et nyt syn på mennesker, der brokker sig

Mari-Ann tager i foredraget "Få det godt igen" fat på et meget følelsesladet emne, når samtalen falder på brok! Mari-Anns store styrke er, at hun formår at illustrere "brokkens" mange ansigter uden at hænge nogen ud. Istedet fik jeg en viden om de mange mekanismer, der ubevidst er på spil hos hver af os.

Mari-Ann er super konkret med forskellige eksempler, hvilket gør teorien let of forståelig. Denne viden kan jeg tage med mig som et nyt syn på de mennesker, der brokker sig. Jeg er derfor i stand til at hjælpe dem, istedet for at blive vred på dem. Hvilken lettelse i dagligdagen.

Anette R.  

Tankevækkende, sjovt, inspirerende og arbejdsglæde

Tak Mari-Ann for et inspirerende oplægsindhold til vores personaleweekend og fordi det lykkedes dig at sammensætte et nærmest umuligt program, hvor meget skulle indeholdes i løbet af få timer. Med det kunne du - og personalet har udtrykt stor tilfredshed.

Vi synes det var relevant, tankevækkende, sjovt og inspirerende - der var kul på, og du fik skabt rammerne for et meget trygt arbejdsmiljø til den følgende dag, hvor vi skulle arbejde koncentreret med de pædagogiske læreplaner. 

Kort sagt: Vi opnåede sammen med dig, positiv indstilling, arbejdsglæde og et smil på læben hos alle.

Anne Uhre - Leder i Daginstitution Dragen

Jeg fik bugt med min stress

Før kunne jeg tænke alt for meget over tingene og piske en lille detalje op til noget stort. Nu har jeg fået nogle værktøjer af Mari-Ann til at håndtere de tanker, der ellers bare kører i ring. Det kan jeg også bruge i mit job.

Bedre samarbejde

Udtalelser fra et områdecenter, hvor alle dagvagter var på kursus

Dejligt kursus. Spændende og indholdsrigt. Kan bruges. 

Større bevidsthed om betydningen af andre og mine tanker og handlinger.

Du er inspirerende og giver meget af dig selv.

Har givet bedre samarbejde.

Motivation og udvikling

Mari-Ann forstår at bevare overblikket. fleksibiliteten og fortsætter med en imponerende viljestyrke. Hun besidder en åben holdning overfor medarbejderne, hvor det tydeligt fremgår, at hun kan motivere og udvikle alle kolleger, så det ender med, at samtlige bidrager med at løfte den fælles opgave. 

Fredgaard Radio A/S

>