Udtalelse

Jeg fik bugt med min stress

Før i tiden var jeg ret utålmodig og stresset, men efter mit coaching forløb hos Mari-Ann er jeg blevet mere afslappet, mere tålmodig og meget mere effektiv. Jeg var typen, der planlagde ting ned i den mindste detalje og tog styring på alt, men gennem coachingen har jeg lært at slappe af og give plads til andre mennesker og deres meninger. 

Som coach er Mari-Ann både engageret og energisk. Jeg har 100% tillid til hende og kan derfor være helt mig selv. Selve coachingen var lidt af en udfordring, men det virkede, og resultaterne kom hurtigt. 

Før kunne jeg tænke alt for meget over tingene og piske en lille detalje op til noget stort. Nu har jeg fået nogle værktøjer af Mari-Ann til at håndtere de tanker, der ellers bare kører i ring. Det kan jeg også bruge i mit job. Hvis jeg for eksempel taler med en utilfreds kunde, er jeg blevet mere forstående og tager det ikke personligt. 

Lisbeth H

>