Udtalelse

Mit livs vendepunkt

Da jeg første gang henvendte mig til Mari-Ann for at høre, om hun kunne hjælpe mig med coaching, havde jeg det så dårligt, at jeg ikke vidste, hvordan jeg skulle komme videre. Tankerne kørte på højtryk døgnet rundt, min krop var meget stresset, og jeg var fuldstændig handlingslammet.

Heldigvis sagde Mari-Ann ja, og det blev mit livs vendepunkt.

Samarbejdet med Mari-Ann fungerede fra allerførste øjeblik, jeg havde med det samme tillid til hende, og det er meget vigtigt for mig. Jeg vidste ikke på forhånd noget om coaching, men min situation taget i betragtning var jeg åben for alt, og Mari-Ann vidste nøjagtigt, hvor der skulle sættes ind. Jeg vil ikke sige, at det hele bare er kommet let til mig, der skal arbejdes hårdt. Det sværeste var at lade være med at tænke, når jeg blev stillet over for øvelserne og bare svare og handle impulsivt. Mine tanker og selvopfattelse havde styret mig i så mange år, så det var svært lige pludselig at koble det fra. Jeg blev overrasket over min krops reaktion, når jeg blev stillet overfor nogle af udfordringerne. 
Disse udfordringer kunne i første omgang virke lidt underlige og provokerende, men jeg fandt hurtigt ud af, at der var en mening med dem. Resultaterne kom næsten med det samme. Det var en underlig oplevelse efter første gang at komme hjem og ikke være i stand til at tænke bare én tanke men være helt afslappet og glad. Både jeg og min familie kunne fra dag ét mærke en positiv forandring med mig.

Det der kom bag på mig var, at jeg inderst inde havde de fleste svar selv, jeg havde bare brug for Mari-Anns hjælp til at finde dem frem og hjælpe mig med at fortolke dem. Måske det lyder enkelt, men det var det bestemt ikke. Jeg havde i så mange år haft travlt med at observere og fejlfortolke andre personer omkring mig, og derved fået mit selvværd ned på et plan, som jeg ikke kunne ændre på uden hjælp. Mari-Ann har givet mit nogle fantastiske værktøjer, som jeg bruger dagligt.

Det mest værdifulde jeg har fået ud af denne coaching er, at jeg nu ser på mig selv, min situation og livet med helt andre øjne. Jeg er blevet mere glad, og tør stå ved dén jeg er. Jeg er lige så meget værd som alle andre, og jeg besidder en masse værdier, som jeg igennem årene havde gemt og glemt. Jeg har givet mig selv lov til at leve igen.

Coaching vil være en naturlig del af resten af mit liv. Coaching har faktisk reddet mit liv.

Mari-Ann er en fantastisk dygtig coach, som jeg varmt kan anbefale.

Jeg skylder Mari-Ann stor tak, hun har givet mit liv nyt perspektiv.

Susanne J.

>