Udtalelse

Gang på gang blev der pillet et lag af min usikkerhed

Før jeg blev coached af Mari-Ann, følte jeg længe, at jeg ikke befandt mig på det rigtige sted i livet.
Jeg har i mange år gået og følt, at der ikke var mening med de ting, jeg beskæftigede mig med rent jobmæssigt.

Trods store udfordringer og spændende arbejdsopgaver samt ansvar kunne jeg bare mærke, at jeg ikke brændte helt for det, jeg var i gang med. 

Jeg er en person, der rent uddannelsesmæssigt og jobmæssigt aldrig helt har kunne mærke, hvilken vej jeg skulle gå. Jeg har mere været heldig at lande på nogle gode arbejdspladser, hvor jeg så er blevet i mange år og befundet mig godt rent kollegialt.

Det har undret mig meget - trods mange overvejelser , at jeg ikke har kunnet mærke rigtigt efter og finde min vej, men da vi på min arbejdsplads besluttede at have seancer hos en erhvervscoach og på den måde kom i kontakt med Mari-Ann, skete der pludselig en forandring i min tankegang.

Allerede første gang kom der en talestrøm ud af min mund som aldrig før - tanker, som jeg ved hjælp af Mari-Ann fik struktureret og puttet i de rigtige kasser. Det var mange lange private samtaler, der fik mig til at tænke over, hvorfor jeg tænkte, som jeg gjorde. Ting, der kunne ledes tilbage til min egen opfattelse af mig selv og min livserfaring fra barndommen. Vi kom rigtig meget rundt omkring, og det fik mig til at forstå, hvem jeg var, og hvorfor jeg var, som jeg var.

Gang efter gang blev der pillet et lag af min usikkerhed, og jeg nærmede mig en indre kerne, der pludselig en dag slet ikke gjorde mig i tvivl om, hvad det var, der var den rette hylde for mig.

Mari-Ann er en meget personlig, varm og professionel coach, der på en naturlig og behagelig måde fik mig til at opdage mit rigtige jeg.

Noget af det, der kom mest bag på mig var, at Mari-Ann fortalte, at i det øjeblik jeg fandt ud af, hvor min hylde var - ville jeg slet ikke være i tvivl, men faktisk nikke genkendende til, at der gennem mit liv havde været tanker i den retning hele tiden - jeg havde bare ikke været klar over, at det var den vej, jeg skulle gå. Og rigtig nok vendte jeg tilbage til Mari-Ann efter flere coachtimer med en begejstring og en motivation til at springe ud i livet og vove det.

Mine overvejelser havde også gået lidt på, at det muligvis var for sent i livet at sadle om, men jeg fik nogle kloge ord med på vejen, som jeg har brugt lige siden.
"Hvis du på din 75-årig fødselsdag skal holde en tale for dig selv, og du så skal fortælle, at du som 43-årig syntes du var for gammel til at prøve noget nyt i livet. Hvad tror du så, du vil tænke?" 

Og som Mari-Ann også fik mig til at indse - selv hvis man som 70-årig opdager, at der er noget man må nå her i livet, er det aldrig for sent. Spring ud i det - det giver dig den største glæde og inspiration, man kan tænke sig. Det er det livet er til for - lev det!

I dag er jeg i gang med en 4-årig videregående uddannelse og tænker faktisk næsten dagligt på, at det her skulle jeg have gjort for mange år siden. Jeg suger til mig af ny viden og føler, jeg ikke kan få nok af denne store glæde det er at lære noget nyt. Det er det bedste, jeg nogensinde har gjort for mig selv i rigtigt mange år.

Jeg føler mig meget privilegeret at have fået muligheden for at opdage, hvad jeg brændte for og så turde vove springet.

Christine E.

>