Udtalelse

Det er praktisk coaching der rykker

Jeg plejer at betegne Mari-Anns personlig coaching-stil som kærlig, men barsk ... på den søde måde.

Mari-Ann er smilende, opmærksom, nærværende, til tider drillende (aldrig uden at sige det) og knivskarp. Hun forstår at skære ind til benet, hvilket betyder, at jeg har fået masser af stof til eftertanke under hver enkelt session. Mari-Ann behersker teorien indenfor psykologi og coaching, og hun deler gerne ud af sin viden, hvis man er interesseret.

Mari-Ann er rigtig god til at sørge for, at man som klient får øje på sine ressourcer. Jeg er meget visuel og tænker godt, når jeg kan bruge min krop samtidig. Derfor laver Mari-Ann tit øvelser med mig, hvor jeg skal op og stå, bevæge mig rundt på gulvet og visualisere svarene på mine problemer eller visualisere mine ressourcer.

Mari-Ann er meget gavmild med sin tid, hvilket betyder, at en session tager den tid, den nu tager. Et af mine problemer var blandt andet, at jeg har meget svært ved at tillade mig selv at tage andres menneskers tid, hvilket Mari-Ann udfordrede på fornemste vis, da hun lod sissionen strække sig ud i det endeløse (sådan føltes det i hvert fald for mig!) og coached mig ind i den aktuelle følelse. Det er praktisk coaching der rykker.

Hvis jeg skal fortælle, hvad der har været vigtigst for mig, så er det Mari-Anns evne til at give tid, møde mig i min proces og holde fokus på mine ressourcer. Få mig selv til at se, at jeg er et nuanceret menneske med masser af potentiale, når jeg kigger efter. 

Anette W.

>