Udtalelse

Jeg er på vej til at blive den person, som jeg i virkeligheden er

Jeg vil gerne takke Mari-Ann endnu en gang for den excellente oplevelse, som jeg havde gennem hendes coaching. 

Før jeg hørte om Mari-Ann, havde jeg ingen erfaring med personlig coaching. Da jeg havde hørt så meget godt om hende fra en ven, som havde taget coaching sessioner hos hende, ville jeg prøve det af. Jeg tænkte, at det måske kunne blive et problem, at jeg bor i Finland, men sessionerne gik fint via Skype. 

I årevis havde jeg prøvet at finde ud af, hvad jeg ville jobmæssigt, og jeg var begyndt at gå i panik. Da jeg startede coachingen hos Mari-Ann, påpegede hun, at der syntes at være noget, andet vi skulle kigge på først. Jeg blev lettet over, at jeg ikke behøvede at være besat af tanken om mit arbejdsliv. 

Jeg kan ikke understrege betydningen af Mari-Anns coaching. Jeg plejede at stresse over de mindste ting i mit liv. Jeg havde fuldstændigt glemt at lytte til min indre stemme og skelne mellem andres meninger og min egen. I dag kan jeg sige, at jeg er mere eller mindre fri af det gamle mønster af katastrofe-tanker. Hvis de viser sig fra tid til anden, har jeg nu effektive værktøjer til at stoppe dem. 

Jeg er på vej til at blive den person, jeg i virkeligheden er. Takket være Mari-Anns effektive værktøjer, hendes evne til at forstå mennesker og hendes varme hjerte, har hun haft en stor indflydelse på mit liv, og jeg vil aldrig glemme hende. Effekten af hendes coaching kom med det samme, og jeg er forbløffet over, at 6 sessioner kunne få så stor indflydelse på mit liv. Jeg har nu en bedre forståelse af mig selv, og jeg fandt endda ud af, hvad jeg ville jobmæssigt.

Tak Mari-Ann for at lære mig at genkende den vej, som er min i livet. 

Anna P.

>