Tik Tak – tiden går, og det gør livet også

⌛Tænker du ”hvis nu bare…. ,så ville….. ”

men ”hvis bare” har det bare med ikke at ske, som du måske har opdaget. Så hvor længe vil du leve med denne frustration eller utilfredshed over livet – arbejdslivet, kærestelivet, forældre livet, tv livet, gider ikke livet osv.
 

☂Livet vil altid have sine op og nedture

hvis du gerne vil være lykkelig, ikke blot i korte øjeblikke hvor livet viser sig fra sin bedste side, men også der hvor livet er svær, så skal du gøre noget andet end det du plejer.
Fidusen er at lykken kommer indefra, at vi skal finde den i os selv og ikke lade den være afhængig af ydre omstændigheder.

Du kan også se det på denne måde – at skabe et fundament som bygger på visdom, værktøjer, mentoring (coaching), refleksion og træning, og som resulterer i, at du hviler i en stærk indre tilstand, og handler, så du får mere ud af livet. Det er også det fundament som mentoring (som er hjælp til selvhjælp) og workshops bygger på hosNytPerspektiv.
 

Nu tænker du måske

“det kan du sagtens sige, men for mig så..”Og det er lige det ar mit liv har været alt andet end nemt. Jeg har også været, der hvor jeg synes livet var uretfærdigt, at der måtte være mere i livet end det der har været indtil nu – hvad var ellers meningen. Jeg har været der, hvor jeg næsten ikke kunne trække vejret mere og hvor alt så uendeligt håbløst.
 

♥Hvorfor er jeg så lykkelig i dag?

hvor livet bestemt stadig ikke altid opfører sig pænt? Fordi jeg gik fra fastlåst til fri.
Du kan sige, at jeg fik et nyt perspektiv på mit liv og et nyt fundament. 

Jeg synes stadig, at livet kan være udfordrende, men vælger at droppe offerrolle, for det er et skidt sted at være. Der har jeg givet andre ansvaret for mit liv, for hvis nu bare. Jeg vil hellere selv have ansvaret og dermed også bestemmelse over hvad omstændigheder i mit liv skal have af betydning for mig. 

 
Vil du vide lidt mere om min historie så klik her
 

☛Du kan også gøre noget for at få et nyt perspektiv på dit liv, så du får mere ud af livet og bliver lykkeligere.

Tør du lade være? – tiden går

Mange hilsner,
Mari-Ann Stavnshøj / NytPerspektiv ©

Tiden går - NytPerspektiv blog post

Leave a Comment: