Reference:
Startskuddet til et nyt og bedre liv
- og Gaven fra livet

Når det er tid!

Efter længere tids ødelæggende stress og formørket livssyn besluttede jeg mig for at lægge min tilværelse om og var godt i gang, da lynet slog ned i form af en alvorlig diagnose. Jeg røg ud i mit livs værste krise og vidste hverken ud eller ind, følte det nærmest som om min hjerne var brændt sammen og var både angst og rådvild.

At komme tilbage på sporet

En workshop arrangeret af NytPerspektiv satte mig tilbage på sporet og leverede startskuddeog værktøjerne til at starte et nyt og bedre liv uden stress, søvnløshed og mindreværd. Løsningen blev ikke serveret på et sølvfad. Der forestod en proces hvor jeg måtte arbejde med mig selv og se et par mindre behagelige sandheder i øjnene, bl.a. at mange af problemerne stammede fra mig selv.

Gaven fra livet

I mere end 2 måneder kæmpede jeg med dæmonerne og kom endelig ud på den anden side, klar til en bedre og lykkeligere tilværelse. Jeg er endnu ikke i mål, men allerede nu er resultaterne tydelige. Hverdagen er blevet nemmere, forholdet til omverdenen bedre, og min virksomhed kører bedre end nogensinde før. Mari-Ann betegner diagnosen som en "Gave fra livet". Det kunne jeg ikke se, mens krisen stod på, men det begynder at give mening. Diagnosen tvang mig til at tage mit liv op til revision og finde ud af, hvad mine virkelige værdier er, leve mit liv i overensstemmelse med dem og således blive en mere rolig og harmonisk person.

Nye værktøjer
Det kræver fokus. Hver dag skal jeg huske, hvad jeg har lært og ikke agere som før. Møde min medmennesker med forståelse, også når de foretager sig ting, der umiddelbart virker uforståelige. Ikke blive irriteret, men sætte mig i den andens sted og via dialog fremfor vrede nå frem til en løsning. Det, der før var udartet til konflikter, klares nu med en rolig og afbalanceret samtale.

Det virker
Alt det kan læres, og er du klar, kan Mari-Ann vise dig hvordan. Noget af det kan virke lidt fremmedartet på et hankønsvæsen, men tro mig, det virker.

Ole S.  

NytPerspektiv Mari-Ann Stavnshøj - reference - et nyt og bedre liv

Ring og hør hvordan 
jeg (Mari-Ann Stavnshøj) kan hjælpe dig 
eller din arbejdsplads på 

Tlf. 2323 0490
eller benyt kontakt formularen på dette link

Du kan også få mails med
"5 nye og enkle perspektiver, til at skabe øget trivsel og få mere overskud"
samt nyhedsbreve

Kontakt
Telefon: 2323 0490

Mari-Ann@nytperspektiv.dk


Cvr.: 25159721


Find links til:
Persondatapolitik
Cookie information
Handelsbetingelser

i bunden af Kontakt siden


Coaching og 
undervisningslokale:
Ll. Strandstræde 10
1254 København K

Coaching og Administration:
Ulrikkenborg Alle 47
2800  Kgs. Lyngby


Gratis:

Må jeg sende dig 5 tips  som kan hjælpe dig med, at takle "negative" hverdags situationer på en måde, som giver dig overskud og hjælper dig med at skabe en positiv stemning i stedet for at dræne dig?
Klik her for at læse mere


Tager du mere hensyn til andre end dig selv - coaching kan hjælpe dig ud af Flinkeskolen