Reference:
Det er praktisk coaching der rykker

Jeg plejer at betegne Mari-Anns personlig coaching-stil som kærlig, men barsk ... på den søde måde.

Mari-Ann er smilende, opmærksom, nærværende, til tider drillende (aldrig uden at sige det) og knivskarp. Hun forstår at skære ind til benet, hvilket betyder, at jeg har fået masser af stof til eftertanke under hver enkelt session. Mari-Ann behersker teorien indenfor psykologi og coaching, og hun deler gerne ud af sin viden, hvis man er interesseret.

Mari-Ann er rigtig god til at sørge for, at man som klient får øje på sine ressourcer. Jeg er meget visuel og tænker godt, når jeg kan bruge min krop samtidig. Derfor laver Mari-Ann tit øvelser med mig, hvor jeg skal op og stå, bevæge mig rundt på gulvet og visualisere svarene på mine problemer eller visualisere mine ressourcer.

Mari-Ann er meget gavmild med sin tid, hvilket betyder, at en session tager den tid, den nu tager. Et af mine problemer var blandt andet, at jeg har meget svært ved at tillade mig selv at tage andres menneskers tid, hvilket Mari-Ann udfordrede på fornemste vis, da hun lod sissionen strække sig ud i det endeløse (sådan føltes det i hvert fald for mig!) og coached mig ind i den aktuelle følelse. Det er praktisk coaching der rykker.

Hvis jeg skal fortælle, hvad der har været vigtigst for mig, så er det Mari-Anns evne til at give tid, møde mig i min proces og holde fokus på mine ressourcer. Få mig selv til at se, at jeg er et nuanceret menneske med masser af potentiale, når jeg kigger efter. 

Anette W.

Mari-Ann Stavnshøj - det er praktisk coaching der rykker

Ring og hør hvordan 
jeg (Mari-Ann Stavnshøj) kan hjælpe dig 
eller din arbejdsplads på 

Tlf. 2323 0490
eller benyt kontakt formularen på dette link

Du kan også få mails med
"5 nye og enkle perspektiver, til at skabe øget trivsel og få mere overskud"
samt nyhedsbreve

Kontakt
Telefon: 2323 0490

Mari-Ann@nytperspektiv.dk


Cvr.: 25159721


Find links til:
Persondatapolitik
Cookie information
Handelsbetingelser

i bunden af Kontakt siden


Coaching og 
undervisningslokale:
Ll. Strandstræde 10
1254 København K

Coaching og Administration:
Ulrikkenborg Alle 47
2800  Kgs. Lyngby


Gratis:

Må jeg sende dig 5 tips  som kan hjælpe dig med, at takle "negative" hverdags situationer på en måde, som giver dig overskud og hjælper dig med at skabe en positiv stemning i stedet for at dræne dig?
Klik her for at læse mere


Tager du mere hensyn til andre end dig selv - coaching kan hjælpe dig ud af Flinkeskolen