• Du er her:
  • Forside »

Andre siger om NytPerspektiv og Mari-Ann:

ORD ANDRE HAR BRUGT OM MARI-ANN

Ord om Mari-Ann fra NytPerspektiv

Anbefalinger fra arbejdspladser

Referencer fra arbejdspladser
står først.
______________________________


Referencer fra 

personlig coaching og workshops for dig personligt - 
se længere nede efter delestreg


Man kan ikke gøre det meget bedre end kurset - kanon godt

Læs evalueringer fra et kursus over 4 enkeltdage i Psykisk arbejdsmiljø  for hele plejepersonalet på et områdecenter i Hillerød.
Et udvalg:
* Et super kursus - ville ønske man havde længere tid
* Jeg har fået rigtig mange gode ting med mig i mit videre arbejde
* Bedre forhold til min kollegaer - Følelse af sammenhold

Et nyt syn på mennesker, der brokker sig

Mari-Ann tager i foredraget "Få det godt igen" fat på et meget følelsesladet emne, når samtalen falder på brok! Mari-Anns store styrke er, at hun formår at illustrere "brokkens" mange ansigter uden at hænge nogen ud. Istedet fik jeg en viden om de mange mekanismer, der ubevidst er på spil hos hver af os.

Mari-Ann er super konkret med forskellige eksempler, hvilket gør teorien let of forståelig. Denne viden kan jeg tage med mig som et nyt syn på de mennesker, der brokker sig. Jeg er derfor i stand til at hjælpe dem, istedet for at blive vred på dem. Hvilken lettelse i dagligdagen. 

Anette R.

Tak for et lærerigt foredrag

Foredraget "Få det godt igen" åbnede mine øjne for konsekvenserne af brok på arbejdspladsen. Og jeg er blevet klogere på mig selv og hvordan jeg kan påvirke min arbejdsplads i en positiv retning.

Sara R. Andersen - Pædagogmedhjælper

Takkevækkende, sjovt,
inspirerende og arbejdsglæde

Tak Mari-Ann for et inspirerende oplægsindhold til vores personaleweekend og fordi det lykkedes dig at sammensætte et nærmest umuligt program, hvor meget skulle indeholdes i løbet af få timer. Med det kunne du - og personalet har udtrykt stor tilfredshed.

Vi synes det var relevant, tankevækkende, sjovt og inspirerende - der var kul på, og du fik skabt rammerne for et meget trygt arbejdsmiljø til den følgende dag, hvor vi skulle arbejde koncentreret med de pædagogiske læreplaner. 

Kort sagt: Vi opnåede sammen med dig, positiv indstilling, arbejdsglæde og et smil på læben hos alle.

Anne Uhre - Leder i Dragen

Mari-Ann som undervisere

Motivation og udvikling

Mari-Ann forstår at bevare overblikket. fleksibiliteten og fortsætter med en imponerende viljestyrke. Hun besidder en åben holdning overfor medarbejderne, hvor det tydeligt fremgår, at hun kan motivere og udvikle alle kolleger, så det ender med, at samtlige bidrager med at løfte den fælles opgave. 

Fredgaard Radio A/S

Medarbejderudvikling og teambuilding

Mari-Ann er i besiddelse af en særdeles høj motivation og energi, har flair og talent for mange forskelligartede opgaver. Hendes engagement i medarbejderudvikling og teambuilding samt hendes værdifulde rolle som sparringspartner for ledelsen er bemærkelsesværdig.

Seco Tools A/S

Jeg fik bugt med min stress

Før kunne jeg tænke alt for meget over tingene og piske en lille detalje op til noget stort. Nu har jeg fået nogle værktøjer af Mari-Ann til at håndtere de tanker, der ellers bare kører i ring. Det kan jeg også bruge i mit job. 

Vi bruger stadig det vi lærte i 2013

"Det må du gerne for vi fik meget ud af dagen og det der blev igangsat lever stadig og har selvfølgelig udviklet sig. Mange hilsner Steen"

Sådan skrev lederen fra Sydfyns el til mig i juni 2018, da jeg spurgte om jeg måtte bruge nedenstående tekst fra hans mail fra 2013:     

"Vi vil i denne uge følge op på dagen og afslutte det om det videre forløb, som du igangsatte.Som jeg har hørt det har alle haft en udbytterig dag med fint indhold. Det kan vi helt sikkert komme videre med.
Den facon og person du er passede godt til det og var medvirkende til, at vi nåede så langt. Det vil vi tage med til en anden gang."


Anbefalinger fra personlig coaching og workshops for private

Redskaber med hjem, som vil gavne mig

Kære Mari-Ann, Jeg vil bare lige sige 1000 tak for en meget givende og inspirerende workshop "Fra fastlåst til fri" i søndags. Jeg har fået nogle gode redskaber med hjem, som vil gavne mig meget i de udfordringer og overbevisninger, som jeg står overfor i mit liv. Pas godt på dig selv og endnu en gang tak 🙂

Trine W.

Startskuddet til et nyt og bedre liv
- Gaven fra livet

Efter længere tids ødelæggende stress og formørket livssyn besluttede jeg mig for at lægge min tilværelse om og var godt i gang, da lynet slog ned i form af en alvorlig diagnose. Jeg røg ud i mit livs værste krise og vidste hverken ud eller ind, følte det nærmest som om min hjerne var brændt sammen og var både angst og rådvild.

En workshop arrangeret af NytPerspektiv satte mig tilbage på sporet og leverede startskuddet og værktøjerne til at starte et nyt og bedre liv uden stress, søvnløshed og mindreværd.

Fantastisk inspirator, budbringer
og storyteller

Tusind tak for en meget dejlig eftermiddag.
Mette og jeg er begge rigtig glade for det, vi fik med hjem! Du er en fantastisk inspirator, budbringer og storyteller!
Jeg beundre dit overskud og din evne til at trænge igennem.

Lone Z. K.

Brugbare værktøjer til ændring af livsbegrænsende overbevisninger

Tak for en dejlig workshop. Jeg følte mig ført godt igennem dagen og har fået brugbare værktøjer til at ændre mine livsbegrænsende overbevisninger. Jeg blev fanget af de mange historier og personlige beregning, som gjorde det nye stof let forståeligt.

Fredrik Ø.

Jeg får oftere og oftere sagt
kærligt og ærligt nej

Siden "Så sig dog nej" workshoppen har jeg jævnligt tænkt på dig.

Mange tak for den rigtig gode dag med den rigtig gode inspiration. Jeg har læst min noter fra dagen igennem et par gang siden og har øvet mig i at anvende de gode tip fra workshoppen i min hverdag.

Jeg får oftere og oftere sagt kærlig og ærligt nej til min omgangskreds, særlig min datter og til min chef. MUS samtalen som du hjalp mig med at forbedrede på workshoppen gik godt dagen efter, så også mange tak for de støttende ord i den forbindelse.

Jeg er begyndt at forsøge at se mine overbevisning og tanker efter i sømmene, og jeg forsøger at stoppe med at slå mig selv oven i hovedet med diverse dumme ting. 

Tør du være ærlig?

Når det er svært at sige nej til sine børn?

En passioneret og autentisk formidler

Mari-Ann er en passioneret og autentisk formidler. Kan anbefales 🙂 

Dorte L.

Nye veje

Tak Mari-Ann, for nogle berigende timer i dit selskab. Dejligt at blive gjort opmærksom på nye vej til indre ro.

Annette R.

Selvværd

Jeg vil sige dig tusind tak for det 2 timer lange møde, hvor du virkelig har givet mig selvværd - det må jeg sige, du er fantastisk god til at gøre.

Dorte J.

Gang på gang blev der pillet
et lag af min usikkerhed 

Mari-Ann er en meget personlig, varm og professionel coach, der på en naturlig og behagelig måde, fik mig til at opdage mit rigtige jeg. 

Jeg er blevet langt bedre
til at stå ved mig selv

I stedet for at fortrænge sider af min personlighed er jeg blevet mere autentisk og troværdig. Jeg er ikke længere så kritisk overfor mig selv, og jeg kan sætte grænser overfor andre. Det betyder, at jeg er langt mere afslappet og tror på, at jeg kan ting, som jeg før anså for at være udelukket. 

Jeg er på vej til at blive den person
jeg i virkeligheden er

Jeg havde fuldstændigt glemt at lytte til min indre stemme og skelne mellem andres meninger og min egen.

Mit livs rejse

Mari-Ann har med sin store "værktøjskasse" hjulpet mig til at få en god indsigt i mit liv, hvem er jeg og hvordan bryder jeg mine mønstre i forhold til mig selv, min familie, kæreste og arbejdsliv. 

Hvad er problemet?

Sådan kunne jeg beskrive mine møder med Mari-Ann.

Jeg har nu været der over flere omgange og jeg bliver gang på gang imponereret over at problemet aldrig ligger der hvor jeg tror det er.

Spotlampen bliver altid tændt et helt andet sted end der hvor jeg synes den skal tændes.

Lige meget hvor hårdt livet er, så findes der alltid en andet måde at se problemet fra. Så hvad enten du har behov af at se livet/problemet i et andet perspektiv eller bare trænger til at udfordre dine holdninger gennem mange år, kan jeg love dig at du får noget at arbejde med efter et møde. 

Så er du parat til at blive udfordret – prøv Mari-Ann, hun sætter kulørte farver på dine tanker.

Jesper P.

Mit livs vendepunkt

Da jeg første gang henvendte mig til Mari-Ann for at høre, om hun kunne hjælpe mig med coaching, havde jeg det så dårligt, at jeg ikke vidste, hvordan jeg skulle komme videre. Tankerne kørte på højtryk døgnet rundt, min krop var meget stresset og jeg var fuldstændig handlingslammet.

Heldigvis sagde Mari-Ann ja, og det blev mit livs vendepunkt.

Praktisk coaching der rykker

Hvis jeg skal fortælle, hvad der har været vigtigst for mig, så er det Mari-Anns evne til at give tid, møde mig i min process og holde fokus på min ressourcer. Få mig selv til at se, at jeg er et nuanceret menneske med masser af potentiale, når jeg kigger efter. 

Kontakt
Telefon: 2323 0490

Mari-Ann@nytperspektiv.dk


Cvr.: 25159721


Find links til:
Persondatapolitik
Cookie information
Handelsbetingelser

i bunden af Kontakt siden


Coaching og 
undervisningslokale:
Ll. Strandstræde 10
1254 København K

Coaching og Administration:
Ulrikkenborg Alle 47
2800  Kgs. Lyngby


Gratis:

Må jeg sende dig 5 tips  som kan hjælpe dig med, at takle "negative" hverdags situationer på en måde, som giver dig overskud og hjælper dig med at skabe en positiv stemning i stedet for at dræne dig?
Klik her for at læse mere