• Du er her:
 • Forside »

Kursus / Personaledag

A'hva - Derfor misforstår I hinanden
- og sådan får I det godt igen

Jamen, jeg har jo sagt .. Og vi aftalte da .. Jeg har sagt det hundrede gang ..  Jamen, du sagde .. Sig mig, var vi ikke enige om at .. Det er bare så typisk .. Jeg kan ikke forstå, at du ikke kan forstå ..


Kender I det, at I er fuldstændige enige om, hvad der skal ske – eller er I?  Og når I bagefter diskuterer, er I ikke engang enige om, hvad I diskuterer og ende med at tale hinanden væk fra det, der egentlig var målet. Præcis som misforståelserne mellem to medarbejdere hurtigt kan udvikle sig til uhensigtsmæssige forsøg på at skabe alliancer på arbejdspladsen.


Vi misforstår ikke hinanden med vilje – vi kan simpelthen bare ikke tale ud fra andet end vores egen verden – med mindre vi bliver nysgerrige på, hvordan den andens verden ser ud og får værktøjerne til at se bag om hinandens reaktioner.


Sådan får I et stærkt fundament, så I kan skabe udvikling i stedet for at være fastlåst


Ting sker, situationer opstår - jeres responds bestemmer, om det resulterer i udvikling eller frustration.


 • Lær hvordan den hurtige, ugennemtænkte reaktion opstår og kan forstås - så I ikke behøver at tager det personligt
 • Bliv i stand til at kende forskel på det, det som reelt skete og det, man troede, der skete - så nye muligheder åbner sig
 • Udvikl evnen til at lytte aktivt i stedet - så du ikke går i gang med en indre dialog og forberede dit (for)svar
 • Styrk evnen til at holde fokus på det, der er målet - selvom der sker ting som kan afleder fokus
 • Lær at blive nysgerrig nok til at du spørge for at forstå - i stedet for at lede efter bekræftelse på din egen antagelse eller "opgive" fordi du får et svar, der ikke bringer jer videre


Sådan siger tidligere kursister om hvad kurset har givet dem:


 • At jeg selv har et ansvar og et valg og at jeg og min sindstilstand påvirker mine kollegaer
 • Opmærksomhed og kommunikative værktøjer
 • Nogle værktøjer til at lytte – kommunikere – sige fra og til
 • Jeg vil fremover nok være bedre til ikke at antage ud fra mine følelser, om andre
 • Det har været et godt kursus med mange gode værktøjer som er anvendelige


Lyder det præcis som noget, der kan hjælpe jer videre?


Så kontakt mig for et møde. Ring på 23230490, send en mail til Mari-Ann@nytperspektiv.dk eller benyt kontakt formular længere nede. 


Udbyttet for jer


Kurset giver jer nye perspektiver på kommunikation, hvilket betyder, at I kan medvirke til at forbedre kommunikationen på arbejdspladsen og i jeres team. Med kurset får I mulighed for at skabe en (ny) kultur, hvor aktiv lytning, afklarende spørgsmål og konstruktiv feedback er en naturlig ting.


I får værktøjer til at forbedre jeres egen kommunikation, så budskabet er klart, og hvor modtager får let ved at adskille det væsentlige fra det uvæsentlige.


Sådan foregår det


På workshoppen får I indsigt i baggrunden for vores måde at kommunikere på, og hvordan I med den viden kan skabe en bedre kommunikation.

Hvordan I med spørgsmål og aktiv lytning kan ændre kommunikationen i den vanskelige samtale.

Viden om hvordan I nemt kommer ind til kernen i kommunikationen.


Vi arbejder også med: hvordan vi tænker, med feedback og ros og team-øvelser. Og vi ser på, om et spørgsmål ”bare” er et spørgsmål. Kommunikation drejer sig om først at forstå – siden at blive forstået.


Sammen skaber vi et rum, hvor den aktive involvering er vigtig. Vi veksler mellem oplæg, diskussioner og øvelser og skaber dermed læring på mange planer. Da vi samtidig har fokus på den praktiske anvendelighed, kan I umiddelbart bruge det lærte.


Teorien bag


Uanset hvilke konkrete udfordringer, I står overfor, bliver I først i stand til at skabe et stærkt samarbejde, når I lærer at agere som tumlingen. Tumling® filosofien er udviklet af NytPerspektiv og er resultatet af mange års research, uddannelse og erfaring. Filosofien præsenterer essensen af det, der virkelig skal til (men ofte bliver overset) for at forandre samarbejder – og dybest set skabe et godt liv for den enkelte - professionelt og privat.


Så – hvad så nu?

Er du tilfreds med situationen, som den er, så lad endelig være med at gøre noget. Men skal det være slut med at misforstå hinanden – uden at kunne rede det konstruktivt og effektivt ud? Og vil I spare en masse spildtid på misforståelser og diskussioner? Så gør noget ved det nu. Det virker altså med det samme.


Tag fat i mig på

tlf. 2323 0490
mail: mari-ann@nytperspektiv.dk

eller benyt kontaktformularen


Lad os sammen skabe gode arbejdspladser


Mange hilsner

Mari-Ann


Kontakt formular

Kontakt
Telefon: 2323 0490

Mari-Ann@nytperspektiv.dk


Cvr.: 25159721


Find links til:
Persondatapolitik
Cookie information
Handelsbetingelser

i bunden af Kontakt siden


Coaching og 
undervisningslokale:
Ll. Strandstræde 10
1254 København K

Coaching og Administration:
Ulrikkenborg Alle 47
2800  Kgs. Lyngby


Gratis:

Må jeg sende dig 5 tips  som kan hjælpe dig med, at takle "negative" hverdags situationer på en måde, som giver dig overskud og hjælper dig med at skabe en positiv stemning i stedet for at dræne dig?
Klik her for at læse mere