Foredrag

Få det godt igen - 

stop brokkeepidemi

En brokkeepidemi har ramt vores arbejdspladser - her er kuren

Luften er tyk af brok, og der kan næsten skæres i den

Lad mig tage jer på en 2-timers underholdende, øjenåbnende, intens og helt sikker forløsende tour de force gennem dette årtis måske mest snigende og smitsomme sygdom - også selv om vi har Covid.
Epidemiens navn er på kun 4 bogstaver og hedder BROK.
Det er en epidemi, der har spredt sig. 
Den er altødelæggende, både for den enkelte, for samarbejdet og for trivslen. 
Men brok kan kurereres. Og kuren har jeg med i tasken. 
Det handler om den helt konkrete hverdagsbrokkesituationer fra den åbenlyse, der foregår her og nu og som sårer dybt over den kontinuerlige "mobbebrok"  til den luskede form for brok, der foregår i krogene, og i værste fald sender offeret hjem på sygedagpenge. 
Lad mig vis jer vejen ud af brokkeriernes minefelter og ind i en positiv cirkel fyldt med arbejdsglæde, god stemning - og viljen til trivsel fremfor brok. 
Et nyt syn på mennesker, der brokker sig

Mari-Ann tager i foredraget "Få det godt igen" fat på et meget følelsesladet emne, når samtalen falder på brok! Mari-Anns store styrke er, at hun formår at illustrere "brokkens" mange ansigter uden at hænge nogen ud. Istedet fik jeg en viden om de mange mekanismer, der ubevidst er på spil hos hver af os.

Mari-Ann er super konkret med forskellige eksempler, hvilket gør teorien let of forståelig. Denne viden kan jeg tage med mig som et nyt syn på de mennesker, der brokker sig. Jeg er derfor i stand til at hjælpe dem, istedet for at blive vred på dem. Hvilken lettelse i dagligdagen.

Anette R.  

Efter foredraget ved I

  • Hvad brok dybest set handler om (og hvorfor det aldrig er personligt ment)
  • Hvordan I stopper epidemien én gang for alle (og forebygger den)
  • Hvilke 8 smittefarer, I skal være særligt opmærksomme på
  • Hvorfor og hvordan brok har en hel del med et toetagers hus at gøre
  • Plus forklaringen på hvorfor den anerkendende metode ikke altid virker på brok

Kontakt mig

på telefon 2323 0490

send en mail til mari-ann@nytperspektiv.dk
eller benyt kontaktformen herunder
Mange hilsner,  Mari-Ann  


Kontakt NytPerspektiv

Vil du gerne høre stemmen bag eller har du et spørgsmål?

Du er altid velkommen til at:

  • ringe på telefon 2323 0490 og tale med mig (Mari-Ann)
  • sende en email på mari-ann@nytperspektiv.dk
  • udfylde kontakt formularen
Her kan du sende en besked til mig. Så vender jeg tilbage hurtigst muligt.
NytPerspektiv kontakt
Jeg glæder mig til at høre fra dig.
>