Den gode start for selvstændige

Er du eller tænker du på at blive selvstændig, og er du i tvivl?

Er du i tvivl om


  - hvad du helst vil arbejde med?


  - hvordan du kan møde dine kunder, så de føler sig mødt?Det kan jeg hjælpe dig med, men lad os starte med det første spørgsmål.


Dit hjerte kan guide dig til, hvilket arbejds-område der er vigtigst for dig


Kender du det, at din indre dialog kører frem og tilbage, og du taler med andre, men lige meget hjælper det? Det er stadigt svært at beslutte sig for, hvad du helst vil arbejde med.

Det er, hvad enten du overvejer at tage springet fra et lønmodtagerjob eller 

er selvstændig og har svært ved at begrænse dig, fordi der er så mange muligheder.


Har tvivlen en væsentlig rolle og er du træt af det? Tvivl kommer, når vi kun bruger hovedet og ikke har kontakt til vores hjerte.


Med HeartMath® hjælper jeg dig med at kontakte dit hjertets viden og visdom og finde ind til, hvad der er virkeligt vigtigt for dig, hvad du helst vil arbejde med og hvordan. Det sker ved hjælp af en helt enkel metode, som jeg guider dig i. 

Hvis du har helt specifikke spørgsmål, findes der også en teknik, som hjælper dig med at finde svarene.


Mange bliver meget overraskede og nogen gange rørt, når de prøver teknikkerne, for de får andre og tydeligere svar end dem, som de prøver at tænke sig frem til. 


Og det er svar, som vi ikke tvivler på, for de kommer fra hjertet, som ved besked.


Teknikkerne kommer fra HeartMath®, hvor man siden 1991 har forsket i, hvordan vores hjerne og hjerte kan kommunikere sammen, så vi får adgang til hjertets viden og intuition.


HeartMath har blandt andet udgivet denne forsknings rapport. 


Og så er der det andet spørgsmål.


Hvordan kan du møde dine kunder, så de føler sig mødt?


Hvis du skal købe et produkt, og du har flere muligheder, så vil du nok vælge efter hvem, som møder dig, så du føler dig mødt. 


Vi bliver motiveret til at købe, på forskellige måder. Det gør det vigtig at kende kundetype og hvordan de bliver motiveret og hvordan de bliver demotiveret. 


Kundetyper fra Emotionelle kundetyper

Det har Emotionelle kundetyper® (emotionellekundetyper.dk) på basis af forskning udviklet fire emotionelle kundetyper ud fra.


Emotionelle kundetyper går hele vejen rundt i hver kundetype. Hvornår køber de? Hvilke ord forbinder de med noget godt? Hvor finder man dem? Hvilke spørgsmål vil de gerne have svar på? Hvilke billeder og grafik kan de bedst lide? Hvad er vigtigst for dem? osv.


De har på den baggrund udviklet en certificering i Emotionelle kundetyper. En uddannelse som jeg har taget, og hvor jeg nu er certificeret partner. 


Når du finder ud af, hvilken kundetype du vil henvende dig til med det, du helst vil arbejde med, bliver det meget lettere at komme videre. Du vil får viden om det, som står i afsnittet ovenfor, men også om, hvordan du møder din kunde, og eventuelt hvorfor de ikke køber.


Hvis du gerne vil have adgang til det omfattende materiale med undervisningsvideoer og e-bøger, så kan du melde dig ind i Emotionelle kundetypers medlemsklub. Her får du også adgang til webinar og Q&A, alt sammen for kun kr. 500 ex. moms om måneden.

Der er flere fordele som du kan læse om på dette link Medlemsklub hos Emotionelle kundetyper 


Linket er et forhandler link, og jeg får en provision som er med til at betale for, at jeg kan være certificeret partner. Det koster dig det samme, som hvis du melder dig direkte ind hos Emotionelle kunde typer.Min egen erfaring


HeartMath


Efter jeg er blevet uddannet som HeartMath træner, er så mange ting faldet på plads hos mig. Det er blevet meget nemmere at sortere alt det fra, som jeg ikke skal.


Jeg lider af det, man kalder “The shining object syndrome”, som på dansk vel kan oversættes til “Det næste lysende objekt syndrom”. Det betød, at jeg mistede fokus lige så snart, noget nyt og spændende viste sig.


Nu ved jeg, hvad mit hjerte gerne vil og vælger - eller snarere - vælger fra ud fra det.


​​

Emotionelle kundetyper


Jeg har gennem uddannelsen fundet ud af, at der for mig ligger helt forskellige motivationer bag anskaffelse af kurser, kattekillinger, køkkenmaskine og køretøj. Vi er nemlig ikke kun en kundetype, men har dem alle i os. Nogen bruger vi som regel mere end andre. 


Uddannelsen har også betydet, at jeg har fundet ud af, hvem jeg henvender mig til med NytPerspektiv. Hvilket for øvrigt den kundetype som jeg selv primært er. Nu er der mange ting, som jeg ved, jeg ikke behøver at gøre og det har været en kæmpe lettelse.


Det har givet mig en ro med hensyn til, hvordan jeg skal møde jer, så I føler jeg godt tilpas - noget som er meget vigtigt for mig.Så hvordan kan jeg hjælpe dig?


Hvordan vil det være at arbejde med din drøm på en måde, så du får mere klarhed, konkrete redskaber og kan falde til ro i dine valg?


Vi starter med at bruge 2 timer sammen i Købehavn (Lille Strandstræde) eller Lyngby (Ulrikkenborg Alle 47), hvor jeg guider dig til at lytte til dit hjertets klarhed, og du får afklaret, hvad der er allervigtigst for dig at arbejde med. Vi kigger på, hvor du er i forhold til det, og hvad du har brug for. Du får lidt af vide om de fire emotionelle kundetyper, så du er klar til næste skridt.


Bagefter tager du en vejledende test på, hvilken emotionel kundetype du overvejende selv er - vi har alle typer i os. Du tager testen igen, men denne gang ud fra hvordan du tror din kunde tænker og føler.


Resultatet taler vi om på en Skype session over et par timer. Her vil vi sammen med din viden om, hvad der er vigtigst for dig at arbejde med, finde ud af, hvilken emotionel kundetype du ønsker at markedsføre dig til.

Nu har vi et rigtigt godt fundament, og du vil få konkret brugbar viden og tips til, hvordan du bedst henvender dig til din emotionelle kundetype.


Dette er startskuddet som du kan videre udvikle din ide/forretning over over. Det er selvfølgelig ingen garanti for, at du vil komme til at tjene penge. Det vil komme helt an på dig selv.  


Lyder det som noget, du kan bruge?


Skriv til mig på kontaktformularen herunder, hvis du har spørgsmål, har brug for 10 minutters afklaringssamtale eller vil bestille forløbet. 


Din investering er kr. 5.000 inkl. moms (kr. 4.000 excl. moms)

Du skal ikke gå mange skridt i den forkerte retning for at have tjent den investering hjem. Mange hilsner,

Mari-Ann

Kontakt formular - coaching til selvstændige eller kommende selvstændige

Kontakt
Telefon: 2323 0490

Mari-Ann@nytperspektiv.dk


Cvr.: 25159721


Find links til:
Persondatapolitik
Cookie information
Handelsbetingelser

i bunden af Kontakt siden


Coaching og 
undervisningslokale:
Ll. Strandstræde 10
1254 København K

Coaching og Administration:
Ulrikkenborg Alle 47
2800  Kgs. Lyngby


Gratis:

Må jeg sende dig 5 tips  som kan hjælpe dig med, at takle "negative" hverdags situationer på en måde, som giver dig overskud og hjælper dig med at skabe en positiv stemning i stedet for at dræne dig?
Klik her for at læse mere