Når DU trives godt,
 øger du andres trivsel

Hvor længe vil du vente på,
at føle dig god nok,
så der kan komme ro på dine tanker?

NytPerspektiv for Dig Personligt

Savner du en fornemmelse af ro og overskud?


Du fortjener at trives i din hverdag, at være glad og have overskud. Det fortjener alle.

Måske har du for længe været for meget for andre og har glemt at være omsorgsfuld over for dig selv?

Glemt at mærke efter, om det, du siger ja til, nu også føles rigtigt for dig?

Eller sagt ja til så meget, at du ikke længere har noget energi tilbage?


Måske har du svært ved at finde ro, fordi dit hoved hele tiden myldrer af tanker om ting, du burde, kunne og gerne vil gøre. Måske fylder tanker om, hvad andre tænker om dig og du er i tvivl om, hvorvidt du gør det rigtige?

De tanker og følelser er tegn på, at du har glemt at passe på dig selv. At du er ved at være brugt op og trænger til at finde tilbage til dig selv igen.


Og så er det tid til, at du giver dig selv – og dine nære – den gave, det er at du finder din indre styrke, og få selvtillid og selvværd tilbage.


Det vil jeg gerne hjælpe dig med gennem min mentoring / coaching, en inspirationsaften eller workshop.


Jeg har fået mere energi, fordi jeg er blevet langt bedre til at stå ved mig selv og ikke længere er så påvirkelig af, hvad andre tror og tænker. Jeg tør vise mere af min sårbarhed og skrøbelighed, hvilket har givet mig styrke til at se og vise nye facetter af min personlighed. I stedet for at fortrænge sider af min personlighed er jeg blevet mere autentisk og troværdig. Jeg er ikke længere så kritisk overfor mig selv, og jeg kan sætte grænser overfor andre. Det betyder, at jeg er langt mere afslappet og tror på, at jeg kan ting, som jeg før anså for at være udelukket. Karin

Du kan ikke slukke andres tørst, hvis dit glas er tomt


Jeg ved, at du har et dybtfølt ønske om at hjælpe andre, og hvordan du bliver glad, når andre bliver glade. Men jeg ved også, at det nogle gange kan blive for meget.


Jeg har selv været der, hvor jeg var nødt til at være rigtig meget på, rigtig mange steder. Min mor blev tidligt senil, lige da jeg selv var blevet mor. Oveni havde jeg et stressende job og så kom der en meget alvorlig sygdom i min familie. Det sled familien op.


Alle havde brug for mig. Jeg sørgede for at slukke alles tørst, og til sidst var mit glas tomt. Da det var allerværst kom jeg i tvivl om meningen med livet og måtte stoppe op og finde ud af, om jeg bare ville overleve – eller om jeg ville leve. Jeg valgte det sidste.

'

Jeg trådte ud af frustrationerne over at være et offer for omstændighederne. Jeg tog uddannelser og kurser, som hjalp mig med at finde tilbage til livet. Jeg fik opbygget en indre styrke, der hjalp mig til at erkende, at hvis jeg ikke kunne ændre på mine omstændigheder, så kunne jeg ændre på, hvordan jeg forholdt mig til dem.


I dag lader jeg sjældent verden overvælde mig, og hvis den gør kommer jeg hurtigt ud af det igen. Jeg vælger selv mit perspektiv. Jeg er stadig den, familie og andre kommer til efter hjælp, og jeg har overskud til at hjælpe dem. For i dag har jeg styrken til at stå ved mig selv og vælge til og fra, så mit glas aldrig bliver helt tomt igen.


Jeg har fået min styrke, glæde og trivsel tilbage, og i dag giver jeg den viden og forståelse for hvordan videre til andre.


Tumling® filosofien


NytPerspektivs symbol for trivsel med alt hvad det indebærer er Tumlingen. 

Tumlingen er den legetøjs figur som altid rejser sig op, når man basker til den. 


Her har du den i den i tre udgaver:

og kan du se hvordan NytPerspektiv arbejder med Tumlingene

Du får aha oplevelser og noget at reflektere over

Du får en kasse som fyldes med selvværds værktøjer

Du lærer at træne din selvmestering af dine følelser og tanker

Du lære at få kontakt til dit hjertets visdom


Vil du også have din styrke, glæde og trivsel tilbage?


Jeg kan hjælpe dig med det. Vælg for eksempel et coachingforløb, eller start med en inspirationsaften eller en workshop.


Du kan læse mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig med, at føle dig god nok og slippe den dårlige samvittighed, og finde det som er virkelig vigtigt for dig. 


Mange hilsner, 
Mari-Ann

NytPerspektiv Mari-Ann Stavnshøj - Når DU trives godt, øger du andres trivsel

KOM GODT VIDERE MED

Coaching - Mentoring til Dig Personligt

Du finder ud af, hvilke tanker du egentlig har, og hvordan de få dig til at reagerer, som du gør. Du lærer at tanker ikke nødvendigvis er sande og allervigtigst: Du finder ud af, hvordan du kan ændre de tanke- og handlemønstre, der ikke er gode for dig.


Du få mange effektive værktøjer og øvelser som vil vende op og ned på din vante tankegang og give dig nye muligheder.

Pris inkl. moms

6 timer over 3-5 sessioner kr. 4.200,00


Coaching - Mentoring


Du finder ud af, hvilke tanker du egentlig har, og hvordan de få dig til at reagerer, som du gør. Du lærer at tanker ikke nødvendigvis er sande og allervigtigst: Du finder ud af, hvordan du kan ændre de tanke- og handlemønstre, der ikke er gode for dig.


Du få mange effektive værktøjer og øvelser som vil vende op og ned på din vante tankegang og give dig nye muligheder. 

Pris inkl. moms

6 timer over 3-5 sessioner 4.200,00

Inspirationsaftener og Workshops

Få mere overskud i hverdagen

nemt og hurtigt med HeartMath®


Lær hvordan du lettere kan finde frem til det som er virkeligt vigtig for dig, fjerne tvivl, øge kvaliteten af dine relationer og skabe en indre ro med HeartMath.


Jeg kalder det også for adgang til hjertets klarhed, for det handler om at få skabt en god forbindelse mellem dit hjerte og din hjerne. Dit hjerte giver dig adgang til din intuition, dit hjertes visdom (dit hjerte kan huske, lære og føle) og får din hjerne til at arbejde bedre. 


Det er nemt og hurtigt for HeartMath (R) teknikker og øvelser er enkle og meget virkningsfulde.

Pris inkl. moms

Se  under "Fortæl mig mere" 

Mentoring til selvstændige og kommende selvstændig


Er du i tvivl om

  - hvad du helst vil arbejde med?

  - hvordan du kan møde dine kunder, så de føler sig mødt?


Så er dette lille forløb for dig. Baseret på to anerkendte systemer, vil du få  både forståelse for hvad der er virkeligt vigtigt for dig, og konkret brugbare viden om dine kunder, som vil spare dig for mange timer og penge.  

Pris inkl. moms

kr. 4.000,00

Inspirationsaftener og Workshop 

Få mere overskud i hverdagen

nemt og hurtigt med HeartMath®


Jeg kalder det også for Hjertets klarhed. For det handler om at få adgang til din intuition, kunne tænke klarer, tage bedre beslutning, finde mere ro i hverdagen og mange andre positive resultater via en god forbindelse mellem dit hjerte og din hjerne.

NytPerspektiv giver dig flere muligheder for at få kendskab til HeartMath

Der er mulighed for: 

Forskellige inspirations-aftener

og en 1-dags workshop.


Pris inkl. moms: Se under "Fortæl mig mere" 

Kontakt
Telefon: 2323 0490

Mari-Ann@nytperspektiv.dk


Cvr.: 25159721


Coaching og 
undervisningslokale:
Ll. Strandstræde 10
1254 København K

Coaching og Administration:
Ulrikkenborg Alle 47
2800  Kgs. Lyngby


Gratis:

Må jeg sende dig 5 tips  som kan hjælpe dig med, at takle "negative" hverdags situationer på en måde, som giver dig overskud og hjælper dig med at skabe en positiv stemning i stedet for at dræne dig?
Klik her for at læse mere