Coaching for medarbejdere

Når der er brug for nye perspektiver i hverdagen på fastlåste situationer, utilfredshed og stress

Så der er stress, sygemeldinger, gniderier i samarbejdet, træthed. 


Jeg oplever gang på gang, at den enkelte har ekstra ressourcer, de kender dem bare ikke selv. 
Ressourcer som måske mere er et spørgsmål om at skabe bevidsthed, tage ejerskab til den indflydelse man selv har (positivt og negativt) og kan få på situationer, og handle. 
I coachingen kan disse ekstra ressourcer fremkaldes. 

Er der behov for personlig mentoring af medarbejdere?

Når der skal ske ændringer i det mønster, som er i et samarbejde eller en medarbejder har det svært af andre årsager, er det en god grund til at tilbyde personlig mentoring.


Hvorfor?

Samarbejdet skal styrkes og der sættes gang i kurser som skal føre til dette. 


Signe føler sig utryg og uden at sige det modarbejder hun ved at bruger hun sin energi på at finde på grunde til hvorfor at alt skal blive ved det gamle.


Hanne er rigtig dygtig, men hun holder sig tilbage. Tør ikke rigtig tror på sine egne evner og er bange for at blive for “synlig”. Når hun bidrager og bliver opfordret til at bidrage mere, trækker hun sig tilbage.


Peter er ved at gå ned med stress pga af arbejde. Egentlig vil arbejdspladsen hellere have at Peter siger fra eller ikke tager så mange opgaver til sig, men trods opfordringer fortsætter Peter sit mønster.


Ole’s arbejdsindsats og humør er dalende. Der er forskellige forhold privat, som gør det svært for Ole at koncentrere sig og være fuldt til stede på arbejde.


Susanne var en rigtig god medarbejder, men nu da hun er blevet ledere kører det ikke så godt. Selvom hun har evnerne er hun konflikt sky og formår ikke at lede sit personale.

og sådan kunne vi blive ved med at opremse.


Pointen er

at hvis en medarbejder ikke trives, ikke bruger sine evner eller har problemer med samarbejdet kan ofte få mentoring timer gøre underværker. Gennem mentoringen får medarbejderen indsigter, som gør vedkommende kan ændre situationen og skabe en helt anden dynamik.


Individuel mentoring / coaching

kan handle både om hjælp til at håndtere akutte kriser som stress og fyring, men også hjælp til at blive klogere på sit potentiale, få nye valgmuligheder og meget mere indflydelse på sit liv.


Formålet er

at skabe bevidsthed, forståelse og at give værktøjer, som gør det muligt at komme videre. På den måde sikres, at processen bliver mere holdbar i det lange løb.

Sted: Lille Strandstræde 10, 1254 København K eller hos jer (tillæg for kørsel)


Pris ex moms: Kr. 1000,00 for en time / kr. 4.500 for 5 timer fordelt på 3-5 sessionerKontakt mig på 2323 0490 eller nedenstående kontaktformular.


Mange hilsner, 

Mari-Ann

NytPerspektiv Mari-Ann Stavnshøj - coaching af medarbejdere

Kontakt formular

Kontakt
Telefon: 2323 0490

Mari-Ann@nytperspektiv.dk


Cvr.: 25159721


Find links til:
Persondatapolitik
Cookie information
Handelsbetingelser

i bunden af Kontakt siden


Coaching og 
undervisningslokale:
Ll. Strandstræde 10
1254 København K

Coaching og Administration:
Ulrikkenborg Alle 47
2800  Kgs. Lyngby


Gratis:

Må jeg sende dig 5 tips  som kan hjælpe dig med, at takle "negative" hverdags situationer på en måde, som giver dig overskud og hjælper dig med at skabe en positiv stemning i stedet for at dræne dig?
Klik her for at læse mere