Styrk samarbejdet – banebrydende!

Vil I skabe et stærkt samarbejde, i stedet for at arbejde med hvert sit fokus, og måske endda få modarbejdet hinanden? Hvor det bærende er glæden ved samarbejdet med kollegaerne, og ikke f.eks. brok, sladder, sygemeldinger, grupperinger og dårlig kommunikation?

I har sikkert allerede prøvet at ændre på det, og det har ikke haft nogen effekt – zip zero. Det er altså fordi, I skal begynde et andet sted, end I plejer!

Den enkelte medarbejder skal først have et banebrydende nyt perspektiv på sine egne og kollegaernes reaktioner, for at de velmente initiativer hænger fast og virker. Ligesom et gammel afskallet hus først skal renses, spartles og slibes, for at den nye maling hænger fast.

Vi har alle vores grunde til at opfatte, som vi gør, og det er derfor vigtigt, at vi først og fremmest lærer:

  • at al forandring starter indefra
  • at vi kan komme til at forstå vores egne og andres bevæggrunde
  • hvordan vi kan skabe forandring

Vil I have de banebrydende indsigter, der skal til for at skabe forandring – og for at få fuldt udbytte af de kurser, I allerede har investeret i? – Så er her nogle muligheder

Foredrag:

Så forstå mig dog, når jeg brokker mig!

Få et stærkt samarbejde med banebrydende indsigter 

Kursus/forløb:

Personaledage med indsigter der skaber samarbejde

A’hva? Derfor misforstår I hinanden, og sådan holder I op

Yes, en ny arbejdsdag

Hvem er du som leder

Andre muligheder:

Udviklingsforløb med fokus på særlige forhindringer

Teorien bag – bliv som tumlingen

Uanset hvilke konkrete udfordringer, I står overfor, bliver I først i stand til at skabe et stærkt samarbejde, når I lærer at agere som tumlingen.

Tumlingeteorien er udviklet af Nyt Perspektiv og er resultatet af mange års research, uddannelse og erfaring. Teorien præsenterer essensen af det, der virkelig skal til (men ofte bliver overset) for at forandre samarbejder – og dybest set skabe et godt liv for den enkelte. Professionelt og privat. Læs mere om Tumlinge filosofien her