• Du er her:
  • Forside »

Fordi andres trivsel afhænger af din!

OM NytPerspektiv og Mari-Ann


Fra Fastlåst Til Fri


Jeg lægger kortene på bordet


Alle eksperter i markedsføring siger, at man ikke kan henvende sig til både dig personligt og din arbejdsplads på samme hjemmeside. 


Nu er jeg ikke ekspert i markedsføring, men i

at hjælpe dig med at få et nemmere liv med færre kampe


og


hjælpe medarbejdere med at opdage, hvordan de kan give slip på gamle mønstre både de personlige som arbejdspladsens, så der kan skabes mere trivsel


- så jeg vælger ikke at være fastlåst i en marketingsregel. 


LIDT OM HVEM DET ER SOM STÅR BAG NYTPERSPEKTIV?

Min navn er Mari-Ann Stavnshøj.


Min far så stavningen af mit navn på et skib, så det er lidt usædvanligt stavet. For mange er det svært at sige, og selv sige jeg ofte Mar-Jan. Som regel sker der det, at i starten kommer folk til at sige Ann-Mari, men det reagere jeg også på. 


Der var een som skrev om mig:
"Din stil er "kærlig og med kant". Jeg ser en masse indsigt og empati, og jeg ser også, at du ikke er bange for at prikke til det, der er svært. Det autentiske kommer med dine henvisninger til din egen historie."


Det summer det egentligt meget godt op.


Kærlig med kant:
Jeg holder af mennesker, og jeg holder af hverdagen.


Vi i virkeligheden ikke ønsker at skade andre eller os selv, og jeg ved at vi kommer til det. Nogen gange gør vi det endda bevidst, fordi vi fejltænker eller er såret.


Så er det kanten kommer frem, at jeg siger det, jeg ser, høre og mærke - og får os til at kigge på det - der direkte i øjnene og om bagved.


For først der sker forandringen. 


Indsigt og empati:
Jeg har taget rigtig mange kurser og uddannelser med forskellige indfaldsvinkler til det at være menneske og at trives.


Det har givet rigtig mange aha oplevelser og forståelse for hvad der egentlig er på spil, når vi reagere, som vi gør. Det er kombineret med, hvordan vi kan skabe forandring. Da listen over uddannelser og træninger er lang, har jeg lagt har du et link her Se mine uddannelser her.


Jeg er selv gået fra at føle mig fastlåst i livet til at blive fri. Det kan tage tid og være svært, når ens ego forsøger at fastholde status quo.


Det har givet mig en forståelse for, at det som syntes nemt kan være svært. Det kan være, som at skulle til Rom til fods, men det kan lade sige gøre ved at blive ved med at sætte den ene fod foran den anden, også selvom vi en gang i mellem kommer til at tage nogle skridt baglæns. 


Og så skal vi huske at ego'et vil hellere have ret end at have det godt. 


Autentisk:
Det er nemlig sådan, at alt som kommer ud af min mund har været en tur inde og vende i mit system. Jeg har prøvet og afprøvet, mærket og reflekteret over det. 


Alt har været en del af min rejse fra dengang, da jeg havde nul selvtillid og ingen selvværd. En tid hvor jeg så gerne ville give, men mest af alt havde brug for selv at blive fyldt op.


Det blev en rejse, hvor livet for alvor prøvede mig af. Jeg fik mulighed for at finde ud af, om det virkelig var muligt at give og skabe trivsel selv under svære omstændigheder. 


Jeg lærte at forstå, at det krævede at jeg i stedet for at komme fra et usikkert sted i mig selv, hvor jeg var bange for at være for meget og for lidt, for klog og for dum, for eftergivende og for dominerende - så skulle jeg komme fra et sted i mig selv, hvor jeg havde en indre styrke, ro, glæde og ydmyghed. 


Det blev skiftet fra at ønske at skabe trivsel på min arbejdsplads og hos mine nære, til at kunne skabe trivsel. Som en medarbejder sagde, efter jeg var kommet tilbage til samme arbejdsplads efter flere år "Undskyld jeg siger det, men du er blevet en meget bedre chef". Eller som jeg oplever det i min familie, at jeg er blevet den man går til når det er svært.


Og det krævede at jeg accepterede, at jo bedre jeg havde det, jo mere kunne jeg hjælpe andre - det var slut med offerrollen.  


Du kan læse noget af min historie her


Og om mine uddannelser her


HVORFOR BRUGE NYTPERSPEKTIV?  


Hvad nu hvis - bare som tanke eksperiment - at der kunne skabes "luft" i hverdagen.


Hvad nu hvis, der ved at få et nyt perspektiv på tanker og reaktionsmønstre, kan findes steder, hvor den følelsesmæssige energi bare fosser ud og skaber træthed og dette kan ændres.


Hvad nu hvis, der med de ressources som er til stede kan skabes mere trivsel.


NytPerspektiv vender tingene på hovedet, så der kan skabes nye perspektiver, der giver mulighed for nye forståelser og indsigter. Og værktøjskassen bliver selvfølgelig fyldt op med enkle og effektive værktøjer klar til brug. 


Sæt højere standarder for hvad du og I vil være medskaber af. 

Det gælder personligt, på arbejdspladsen og i omgivelserne.

Det starter med det enkelte menneske.


Kontakt formular

Kontakt
Telefon: 2323 0490

Mari-Ann@nytperspektiv.dk


Cvr.: 25159721


Find links til:
Persondatapolitik
Cookie information
Handelsbetingelser

i bunden af Kontakt siden


Coaching og 
undervisningslokale:
Ll. Strandstræde 10
1254 København K

Coaching og Administration:
Ulrikkenborg Alle 47
2800  Kgs. Lyngby


Gratis:

Må jeg sende dig 5 tips  som kan hjælpe dig med, at takle "negative" hverdags situationer på en måde, som giver dig overskud og hjælper dig med at skabe en positiv stemning i stedet for at dræne dig?
Klik her for at læse mere


Insert Content Template or Symbol